IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дария Симеонова чукна 29

24 октомври 2018 11 40

Подариха й зеле в саксия

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Да се събудиш на 29 и да осъзнаеш, че вчерашният „нищо и никакъв“ ден е бил един от най-щастливите в живота ти!“. Това написа във Фейсбук Дария Симеонова, която на 23 октомври имаше рожден ден.

„Благодаря на хората, които са до мен! На разкошния ми мъж, който не съм сигурна, че заслужавам! На чудесното ми (малко лудо :P) семейство! На приятелите ми, които винаги са пълни с изненади! Егоистично си пожелавам да сте винаги около мен, а аз да съм достойна, за да Ви имам, защото нямам нужда от нищо друго! Благодаря и на всички останали за чудесните думи и пожелания, за обичта, усмивките и уважението! Бъдете здрави и щастливи!““, завършва постът на Дария, който е придружен от множество хаштагове и емотиконки, както и снимка, на която тя държи декоративно зеле в саксия.

„Прекрасна си! Бъди жива, здрава и много щастлива! Очакваме нови интригуващи роли, защото обичаме да те гледаме!“, написа нейна почитателка. Много други я поздравиха за празника.

Както вече ви съобщихме, младата звезда от телевизионния екран стана майка на 5 септември. В началото тя не публикуваше снимки на бебето, но от известно време започна да споделя в социалните мрежи мигове, които е запечатала с телефона си.

„Моите момчета! Какво повече може да иска човек, ако денят му започва така...!?!", коментира тя под една от снимките, на която приятелят ѝ държи техния син на фона на прекрасен залез.

Въпреки натовареността ѝ в първите месеци на майчинството, Симеонова намира време и за работа.

Източник: Facebook

Джена и Наско Стоеви релаксират в Дубай


Део става татко за втори път през февруари


Антония Петрова иска да роди на определена дата

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари