Ако сте смятали, че след простотиите на Кулагин и Ричард ще има почивка – в дълбока грешка сте. След ВИП изданието на Big Brother следва All Stars, което ще събере под покрива в Нови хан участници от минали сезони.

Според слуховете, възможност за поправителен в отношенията ще имат фолкпевицата Мария и дизайнерката Миглена Каканашева. Най-вероятно продуцентите ще се надяват да се поднови скандалът между двете. Ще припомним, че миналата година те влязоха в шоуто като приятелки, но после размениха доста нелицеприятни реплики. Тогава Мария нарече Мегз психопатка, а шивачката отвърна, че изпълнителката била компаньонка. Мария дори се зарече да съди Каканашева, но както често се оказва – това са закани само за ефира.

Сред спряганите имена за участници е това на Тервел Пулев.

Розмари напусна VIP Brother, призна за проблеми с годеника си


Тяло на седмицата: Розмари от VIP Brother


Ще влезе ли Николета във VIP Brother?

Междувременно се завъртяха различни сценарии относно това защо „ВИП Брадър“ ще приключи по-рано от предвиденото. Най-вероятно това се дължи на ниския рейтинг, особено в сравнение с конкурентното шоу в родния ефир – „Фермата“. Предполага се, че продуцентите икономисват от хонорарите на водещите – актрисата Алекс Сърчаджиева и Кралят на поп-фолка Азис, тъй като двамата не се появиха в последните дейли епизоди, пише „Монитор“.