IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задава се звездна сватба: тази на Кейти Пери и Орландо Блум

25 октомври 2018 10 00

Двамата все по-често говорели и за наследник

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато се заговори за връзка между певицата Кейти Пери и актьора Орландо Блум мнозина не повярваха, че отношенията им са сериозни. И наистина звездите се разделяха и събираха, но в последните осем месеца те са буквално неразделни.

През април тази година певицата изненада феновете си с новината, че е ангажирана. Името на избраника тя така и не назова, но и не бе нужно.

„Те са невероятно влюбени, разказва източник пред Us Weekly. – Те готвят сватба тази година и вече планират попълнения. Те искат бебе, което може скоро и да стане, защото постоянно говорят за това.“

41-годишният Блум вече има 7-годишен син Флин от брака си с модела Миранда Кер. 33-годишната Пери също има един брак зад гърба си с комика Ръсел Бранд, но семейната им идилия не продължи дълго и те се разделиха без да имат общи деца.

Кейти и Орландо не се показват често заедно на светски събития, но бяха един до друг на гала вечер в защита на Световния океан, който организирал княз Албер II в Монте Карло.

За първи път от две години: Кейти Пери до Орландо Блум на червения килим

Кейти Пери: Орландо е истинската котва в живота ми

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари