IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд след развода с Деп: Опитът в моя живот ми повлия да помагам!

28 октомври 2018 14 15

Актрисата продължава да брани правата на ЛГБТ обществото

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Амбър Хърд често пропагандира равенство между половете и искрено защити правата на ЛГБТ обществото в ООН в Женева, Швейцария в началото на седмицата. След това актрисата обясни, че фокусът ѝ да помага на другите е един от начините да се справи с труса след раздялата с бившия ѝ съпруг Джони Деп, пише Daily Mail.

„Много съм щастлива, че продължавам да живея“, каза 32-годишната Хърд в интервю за Associated Press. – Просто правя с живота си това, което го прави по-добър и за другите хора.“

Звездата обясни още, че се намира в етап, в който се е отдала на търсене на истината и справедливостта, както и на идеята да помага на другите. „Това е всичко, от което се интересувам.“, обяснява тя.

През 2016 г. Амбър обвини Джони Деп в домашно насилие и се разведе с него след 15-месечен брак. Самият Деп отхвърли твърденията ѝ. В крайна сметка Хърд получи 7 милиона долара, които обеща да дари на благотворителни организации.

И макар да не конкретизира краткотрайния си брак, Амбър все пак обясни, че предишните ѝ преживявания са ѝ повлияли и тя да помага на другите. „Това е невероятно възнаграждаващо, каза тя пред AP. – Изумително е да можеш да използваш опита в живота си, за да помагаш на другите“.

Предстои актрисата да се появи на големия екран през декември. Тя влиза в образа на Мера в „Аквамен“, като сред другите звезди в продукцията е Джейсън Момоа.

Джони Деп за случая с Амбър: От Пепеляшка се превърнах в Квазимодо

В крачка: Амбър Хърд за ръка с Вито Шнабел

Амбър Хърд заби бившия на Хайди Клум


Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари