IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шиниъд О' Конър прие исляма. Вече е Шухада Давит

26 октомври 2018 14 00

Звездата от 90-те с хиджаб, пее адхан

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Ирландската певица Шиниъд О' Конър обяви, че е приела исляма, пишат от BBC.
Известната изпълнителка на парчето "Nothing Compares 2 U" от 1990 г. е станала мюсюлманка и е сменила името си на Шухада Давит.

В личния си профил в Twitter изпълнителката  потвърди новината като изрази благодарността си към своите "братя мюсюлмани".

По думите и това е "естествен завършек на всяко теологическо пътешествие". Певицата се показа, носейки хиджаб и пеейки адхан - мюсюлмански призив за молитва, предаде Dnes.bg.

Това не е първият случай, в който Шиниъд О' Конър публично говори за религия. През 1992 година изпълнителката скъса снимка на папата в ефира на американска телевизия, а действията й предизвикаха остри реакции и коментари.

Седем години по-късно  О' Конър беше ръкоположена за духовник от протестантска църква. Католицизмът не позволява на жени да стават проповедници и не призна церемонията.

Шиниъд О' Конър е предизвиквала остри реакции през годините със своето поведение.
Многократно е обявявала, че ще се самоубие и дори е била отвеждана в лечебно заведение, което да се погрижи за емоционалното и психичното й здраве.  

Шиниъд О`Конър иска да сложи край на живота си

<iframe allowfullscreen frameborder="0" width="698" height="573" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1790256.html"></iframe>


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
то и бурка да сложи, все тая вече.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар