IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора като Пост Малоун за Хелоуин

29 октомври 2018 14 00

Певицата пя като рапъра на специален концерт

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Честит Хелоуин“. Това написа Рита Ора в своя официален профил в Instagram. Певицата учуди много от феновете си със снимки, на които е с брада. Оказа се, че тя се е превъплътила в ролята на Пост Малоун за специален концерт, провел се на стадион „Уембли“.

Изпълнителката на “Let You Love Me“ е неузнаваема в ролята на известния рапър, който преди няколко месеца отряза косата си. „Пост Малоун, обичам те, братко“, пише под едно от видеата от нейното участие по случай американския празник. От клипа се вижда, че публиката определено харесва нестандартната ѝ изява заедно с група танцьори.

„Трябва да благодаря на много хора, които ми помогнаха да се облека като Пост Малоун“, коментира по-късно Рита. По фотосите си личи, че гримьорите и стилистите ѝ са се трудили с часове, за да получат визията на рапъра, който има множество татуировки по лицето и носи безброй аксесоари по себе си.

27-годишната певица е само част от известните личности, които обожават да ходят на участия за Хелоуин и да се маскират.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари