IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета и Мегз: Грях, бременност и кръв за Хелоуин

29 октомври 2018 14 40

Плеймейтката и дизайнерката пуснаха визии за празника

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Остават само два дни до празника Хелоуин, който набира все по-голяма популярност у нас. Естествено, това е миг, в който могат да „блеснат“ и родните ни звезди.

Плеймейтката Николета Лозанова заложи на тема „грях“ и пусна кадри, в които е пременена като монахиня с Библията в ръка. Разбира се, фотосесията е според нейния прочит – еротична и предизвикателна.

Брюнетката е прикрила даденостите си само с черни лепенки, а прозрачното ѝ боди е допълнено с лачени чизми.

Николета всяка година „почита“ празника, като избягва да бъде в популярните образи на вещица или зомби. Миналата година тя избра да бъде зловеща булка, окъпана в кръв.

В тази роля е дизайнерката Миглена Каканашева, но през тази година. Единствената разлика е, че тя позира в напреднала бременност. Мегз е решила да вкара и малко социален съспенс.

„Тази снимка е на всички жертви на криворазбраното ни общество по отношение на думите – любов, брак, дете, семейство... Знаете ли кое е отвратителното?

1. Съпругите, които стоят, когато мъжете им изневеряват и не ги уважават, защото виждаш ли деца имали. Същите тези стават жертва на домашен тормоз и пак стоят. Заради децата или собствените им страхове и зависимости, питам?!

2. Младите момичета, които виждат в надутия корем билет за хубав живот. Същите онези, които после правят аборти... или знаете ли новата мода – изнудват богатите си и женени любовници, че ако не им дадат пари – ще разкажат или родят... Хелоуин не е гнусен празник. Гнусно ви е когато се оглеждаме като общество в изродените костюми.

Кръвта, коремът, булото и голотата в снимката никак не са случайни – поогледайте се“, призовава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари