IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата реколта в Big Brother - Русата Златка, Благо, 100 Кила...

30 октомври 2018 07 45

Слуховете пращат в Къщата и Жени Калканджиева

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

На 5 ноември ще стане ясен победителят във VIP Brother, а веднага след като последният съквартирант напусне къщата в Нови хан, ще започне подготовката за сезона All Stars. По традиция тръгнаха и слуховете, кои звезди ще станат част от Big Brother.

В графата „почти сигурни“ влизат дизайнерката Миглена Каканашева и новата светска двойка Благой Георгиев и Златка Райкова. Двойката бе спрягана и за ВИП изданието, но явно не се е стигнало до договорка. Но пък се залага именно те да бъдат сред ракетите носители на предстоящото шоу.

Сред спряганите имена са още модната шефка Жени Калканджиева, която добре познава обстановката в къщата, както и рапърът 100 Кила. Певецът вече гастролира в няколко риалита и натрупа опит пред камерите.

Все още не е ясна ситуацията и с фолкпевицата Мария, която засега отрича, че ще участва заради ангажименти. Но все пак всичко зависи от преговорите и хонорара.

Big Brother All Stars по традиция ще бъде по-кратко като времетраене от ВИП сезона. Очаква се то да бъде около месец и да приключи малко преди средата на декември.

Новата колекция на Златка Райкова и моделът... Благо

Уж сгодена: Русата Златка и Благо Георгиев се взеха

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари