IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган победи Хари: Хвърля по-точно ботуши!

30 октомври 2018 10 20

Херцозите на Съсекс с кралски задължения

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Херцогинята на Съсекс Меган прояви неподозиран талант в хвърлянето на гумени ботуши, като победи по точки съпруга си принц Хари, съобщават световните агенции.

Този необичаен спорт се практикува в Нова Зеландия, където кралската двойка е на официално посещение. Едва ли американската бивша актриса Меган Маркъл си е представяла някога, че в кралските ѝ задължения да представлява британската корона ще влезе и хвърлянето на ботуш в морава, подгизнала от дъжда.

Но кралската особа, чиято бременност е едва забележима, без проблем изтласка своя червен ботуш на бели точки, като победи отбора на съпруга си.

И това пред възторжените аплаузи на децата от двата тима. Надпреварата беше организирана в училището „Пайнхил“ в Окланд. Въпреки доброто си постижение, Меган е далеч от рекорда, поставен от бившия десетобоец Брент Недуик, който изтласка ботуш на разстояние 48,5 метра.

Снимка: Reuters

Хвърлянето на гумени ботуши, състезателното сечене на дърво, изплюването на далечно разстояние на маслинени костилки и бързото катерене по стволове на дървета са популярни спортове в Нова Зеландия, припомнят агенциите.

Снимка: Reuters

Официално е: Меган Маркъл е бременна

Традициите, които следват бременните в британското кралско семейство

Принц Хари без Меган: На среща с аборигени в Австралия

Вълнуващо начало на визитата, но бременната Маркъл намали ангажиментите

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари