IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кардашян описала как да изглежда на смъртния си одър

31 октомври 2018 06 10

Риалити звездата е написала подробностите в завещанието си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

37-годишната риалити звезда знае как да прикове вниманието към себе си и често шокира феновете си с откровени признания.

Независимо че годините си вървят и вече е близо до 40-те, тя е категорична, че ще продължи да радва своите почитатели и последователи в социалните мрежи с разкрепостени и на моменти доста еротични снимки.

Това едва ли изненадва някого, все пак нейните мерки и теглилки са основния ѝ инструмент да поддържа интереса към себе си. А и през последните години превърна в марка своите задни части.

Чар или бедствие: Ким ни върна в 90-те

Чар или бедствие: Ким с плитки до коленете

А това, че тя е майка на три деца хич не я притеснява. Ким смята, че във фотосите няма нищо смущаващо и явно ще ни залива със селфита в бъдеще.

Едно от най-странните ѝ изявления обаче е свързано с нейното завещание. Оказва се, че звездата е описала как иска да изглежда на смъртното си легло и дори е описала подробно как да се погрижат за външния ѝ вид – стил, грим и маникюр.

„Когато настъпи този момент едва ли ще мога дори да изразя мислите си. Искам косата, ноктите и гримът ми да бъдат перфектни. Трябва да съм колкото е възможно по-красива“, споделя Ким.

След подобни думи няма как да не се направи изводът, че Кардашян смята да превърне в риалити шоу дори собственото си погребение...

Ким Кардашян се фука с винтидж прашки

Кайли Дженър – милиардерка без нито един работен ден

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари