IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери-Никол излиза с рапър от БНР?

31 октомври 2018 06 43

Слуховете тръгнаха след мач на любимия им ЦСКА-София

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Задава ли се нова двойка в музикалния шоубизнес? Все по-упорити стават слуховете, че Гери-Никол притопля чаршафите с колега по микрофон и стил, а слуховете най-изненадващо тръгнаха от футболен стадион.

Младата изпълнителка бе забелязана на трибуните на ст. „Васил Левски“ по време на дербито между „Левски“ и ЦСКА-София. Тя се бе настанила в „червения“ сектор сред най-отявлените ултраси.

Гери не си пада по някой от единайсеторката футболисти, оказа се, че тя е в компанията на рапъра Kapo Verde от нашумялата формация БНР (Бандата на ръба). Истинското име на момчето е Мариян, а той е сред най-върлите фенове на отбора на Гриша Ганчев.

В сектор „Г“ се радват много на Гери, някои дори я наричат талисман на отбора. Певицата постоянно е атакувана от фенове, които я молят за селфита на фона на стадиона.

Колегите ѝ пък са убедени, че между тях има много повече от общата им страст по футбола.

Междувременно певицата последва мнозина от шоубизнеса и реши също да се преобрази за Хелоуин. Тя е избрала образа на медицинска сестра, като за засилване на ефекта е омацана цялата в „кръв“, държи бутафорен сатър и кукла в ръка.

Чар или бедствие: Гери-Никол с марихуана на главата

Обявиха Гери-Никол за арестувана, тя опроверга

Бедствие на седмицата: Николета, Гери-Никол и маркучът

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари