IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес на 49: Дрехи долу!

4 ноември 2018 09 00

Звездата се гордее с тялото си, за което полага сериозни грижи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес се появи напълно гола под едно зелено, блестящо наметало. Въпросният шлейф на Valentino Haute Couture покриваше само гърдите, корема, гърба и ръката на 49-годишната звезда.

Джей Ло изглеждаше безупречно като по нищо не ѝ личи, че наближава 50-те. Наскоро тя позира за декемврийската корица на InStyle, а в изданието споделя, че полага много усилия в грижите за външния си вид и това няма как да не личи.

Пред списанието Лопес говори и за новия си филм „Втори акт“, както и за това, че в нейното семейство пищните извивки винаги са били на почит. Тя казва: „В моето семейство и в нашата култура извивките са на почит, така че всичките ми роднини се радваха, че имам пищни задни части.“

В интервюто актрисата и попзвезда коментира още и връзката си с холивудския актьор Бен Афлек.

Двамата бяха заедно от 2002 до 2004 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на общия си филм „Gigli“. Те дори се сгодиха, но Бен развали годежа и изостави Лопес. По онова време те бяха най-горещата и коментирана холивудска двойка, като Джен неведнъж е споделяла, че Бен е разбил сърцето ѝ.

От една година насам Дженифър излиза с пенсионираната бейзболна звезда Алекс Родригес, който също като нея има две деца от предишен брак.

Снимки: Instyle

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари