IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Папи Ханс сменил Дара с португалка

2 ноември 2018 08 50

Това били най-хубавите му отношения с жена досега

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Един от фаворитите да спечели настоящия сезон на VIP Brother – Папи Ханс, лети на крилете на любовта. Писателят Константин Трендафилов е обект на много клюки, откакто влезе в шоуто, има и такива, които смятат, че на любовната територия той минава и на двата бряга.

Папи имаше връзка с младата певица Дара, с която се залюбиха в готварско риалити, но тя приключи преди няколко месеца. Двамата запазиха добри отношения, а изпълнителката му стиска палци да стане номер едно сред ВИП-овете.

Веднага след раздялата с Дара той е забил португалка, пише „Телеграф“. Това той призна пред съквартирантите си в Нови хан.

„Тя е уникален човек“, разнежи се рекламистът и обясни, че чужденката била в България по програмата Еразъм. Не знаела нито дума от нашия език, пък и двамата се намерили само два месеца преди тя да трябва да напусне София завинаги, но това не попречило на любовта между двамата.

„Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога. Просто ми пръсна мозъка“, обясни Папи.

Дали между тях всичко ще бъде точно? Времето ще покаже...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари