IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Скот обсипа Кайли Дженър с рози

7 ноември 2018 15 30

Рапърът с пореден романтичен жест

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Свети Валентин дойде малко по-рано за Кайли Дженър. Вчера милиардерката публикува видео в Instagram, с което се похвали за поредния романтичен жест към нея, отправен от Травис Скот. 

В клипа, който е на фона на песента на рапъра „Hell of a Night“, се вижда домът на 21-годишната красавица. Той е пълен с хиляди червени рози. Цветя и запалени свещи са поставени по стълбището, хола, трапезарията, както и коридорите. 

Кайли изтъкна, че е била приятно изненадана с нестандартния начин, по който завършила вечерта ѝ. Тя обаче не поясни колко общо рози има в дома ѝ, в който в следващите няколко дни определено ще ухае на любов. 

Това не е първата подобна изненада, която Скот прави за любимата си. Миналия месец Дженър бе споделила друг видеоклип, в който държеше красиви цветя. 

Кайли Дженър и Сторми – като пеперуди за Хелоуин

Кайли Дженър – милиардерка без нито един работен ден

Кайли, която стана майка през септември тази година, неведнъж е споделяла, че малката Сторми е един от най-големите подаръци, които изпълнителят ѝ е правил. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари