IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Списание „Билборд“: Ариана Гранде е жена на годината

7 ноември 2018 12 20

Церемонията бе на 6 ноември

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Ариана Гранде бе избрана за жена на годината. Наградата, която е на списание „Билборд“, ѝ бе връчена на специална церемония, която се проведе на 6 ноември в Ню Йорк.

Младата изпълнителка е получила най-висока оценка от експертното жури, съобщават от изданието и уточняват, че миналата година призът е отишъл при Селена Гомес.

Припомняме, че Ариана събра 23 милиона долара с благотворителното събитие „One Love Manchester“, което бе организирано от нея в подкрепа на преодоляването на последиците от терористичния акт, който стана в Манчестър по време на неин концерт.

2017 г. бе доста тежка за Ариана Гранде. Серия от събития промениха живота ѝ, като се наложи тя да ходи на психотерапевт, за да преодолее травмите. Първо бе терористичната атака по време на концерта ѝ, след това внезапната смърт на бившето ѝ гадже Мак Милър, а накрая – годежът и раздялата с комика Пит Дейвидсън.

Четете още:

Потвърдиха: Свръхдоза и алкохол убили Мак Милър

Ариана Гранде замени Пийт с прасе

Пийт Дейвидсън проговори за раздялата с Ариана

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари