Косата на принц Хари оредява доста по-бързо от тази на по-големия му брат Уилям. Най-вероятно съпругът на Меган ще оплешивее до 50-годишна възраст. Това твърди известният хирург Асим Шамалак.

Докторът, който работи в Манчестър и е присаждал коса на много известни личности, е категоричен, че голото теме на Хари няма да окаже негативно влияние върху брака му. Според неговата практика, мъжете, които се задомят и са щастливи, не полагат толкова грижи за косата си, колкото плешивите и необвързани.

Миналата седмица фенове на Хари и Меган разпространиха снимки в социалните мрежи, на които се вижда, че косата на херцога на Съсекс вече оредява.

Тръгнаха залози за името на бебето на Хари и Меган

През последната една година принцът е загубил значително по-голямо количество коса, в сравнение с предните, коментира д-р Шамалак пред Daily Mail. Специалистът е категоричен, че след 40 той няма да има кой знае колко коса, ако сега не вземе мерки.

Докторът не скрива и факта, че Уилям и Хари имат някаква генетична предразположеност от своя баща – принц Чарлз, който отдавна има голо теме и зализва косата си на различни страни, за да изглежда по-добре.

Източник: Reuters

Съперничество по кралски: Меган и Хари срещу Кейт и Уилям

Челси, Кресида, Меган... Жените до принц Хари и общото между тях