"Светлана Гущерова, обичам те, знаем си ❤️". Това написа фризьорът Ивайло Колев в Instagram, където публикува снимки с новата прическа на красавицата. На тях плеймейтката позира гордо до него, а бременното й коремче вече си личи. 

Двамата са си направили серия от снимки. 

Коафьорът е направил и видео, в което Светлана се върти и показва новите си къдрици. Тя е облечена в спортна рокля с цвят пепел от рози. Въпреки че дрехата е доста широка, тя не може да скрие повечето килограми, които нейната притежателка е качила в областта на ханша. 

Много от последователите на  фризьора честитиха на изкусителката и й пожелаха лека бременност. 

Светлана и Гущеров ще стават родители

До момента Светлана Гущерова и съпругът не потвърдиха, но и не отричаха щастливата новина. "Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също иска, много обича децата. Да има дете ще е много голямо щастие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се справя много добре. Страх ме е единствено да не напълнея много. Не съм от хората, които се ограничават – когато ми се яде нещо, си го хапвам. Може да е малко, но ям. Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план“, коментира по-рано Гущерова по повод бременността. 

Източник: Instagram

Запознати до младото семейство твърдят, че то очаква момченце през март. 

Двамата сключиха брак в началото на юли, като подписването и същинската сватба бяха в два различни дни. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Светлеееее ❤️ @svetlana_gushterova ❤️

Публикация, споделена от HairM✂️ster (@ivailokolev) на Ное 5, 2018 в 8:37 PST