IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разделени заедно: Крис Прат и Анна Фарис – длъжни да живеят един до друг

8 ноември 2018 11 50

Причината е общият им син Джек

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Въпреки че са официално разделени и всеки от тях си е намерил свой партньор, Крис Прат и Анна Фарис не могат да стоят твърде далеч един до друг поне още пет години.

Фарис реши да коментира раздялата: „Смятам, че с Крис сме виновни, защото създадохме образа на „идеалното семейство“, което не бе в наша полза. Хората смятаха, че ние правим всичко правилно, но това бе само до моментите, които не публикувахме в социалните мрежи...“

Вече година след раздялата двамата са устроили личния си живот. Крис се среща с дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин, а Анна – с оператора Майкъл Барет.

Заради общия им син – 6-годишният Джек, бившите влюбени се постараха да запазят приятелски отношения и неотдавна отпразнуваха заедно Хелоуин в компанията и на новите си партньори.

Двамата са съвсем наясно, че няма как да не правят компромиси и се пазят от скандален развод. Причината се крие в детайли в техния бракоразводен процес. Оказва се, че съдът е обвързал двамата да живеят максимално близо един до друг – в радиус от осем километра в продължение на следващите пет години, докато синът им завърши шести клас.

Според информация на TMZ, ако един от родителите заживее по-далеч, той е длъжен писмено да уведоми за това другия родител в срок от три месеца. В случай, че Крис и Анна планират отпуск в друг щат или да пътуват в чужбина заедно с Джек, те също са длъжни да съобщават за това на другия родител в срок до 30 дни.

Крис Прат: Разводът е гадно нещо

Какво става с Ана Фарис? Кадър с актрисата уплаши феновете ѝ

Крис Прат се влюби в дъщерята на Арни – Катрин

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари