Памела Андерсън се изправи открито срещу движението #MeToo. Звездата от „Спасители на плажа“ се изказа против феминизма, който по думите ѝ „отива твърде далеч“.

51-годишната актриса и модел отбелязва в интервю за австралийското шоу 60 Minutes Australia, че също се счита за феминистка, но смята, че сегашната вълна на третия пол е „скука и парализира мъжете“.

„Движението #MeToo отиде твърде далеч. Моля за прошка, сигурно ще ме убият за това. Мама ме учеше: „Не ходи в хотел с по-възрастни. Ако някой те покани да се къпете заедно, докато би трябвало да имате делова среща, вероятно ще иска нещо съвсем различно. А ако вече и ти отидеш, приеми всичко, което се случва. Става въпрос просто за здрав разум. Извинете, аз съм канадка и може да съм политически некоректна“.

В реалния си живот Памела Андерсън проявява доста активна гражданска позиция. Звездата протестира срещу убийството на животни, събира средства за борба с екологичните проблеми на околната среда. Също така тя помагаше и на пострадалите при земетресението в Хаити.

Памела Андерсън в клетка в Париж

Памела Андерсън заряза футболист заради децата му

И на 51 г. Памела Андерсън готова да роди бебе