IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф яла от плацентата си?

9 ноември 2018 15 10

Актрисата родила у дома

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Хилари Дъф запазила плацентата след раждането и я приемала под формата на смути. Това призна самата тя в социалните мрежи, по повод участието ѝ в информационната поредица за бременността на доктор Елиът Берлин. В нея известни личности споделят своя опит.

31-годишната майка обясни, че веднага след появата на третото ѝ дете, изпила смути от горски плодове, плодов сок и плацента.

„Не съм опитвала по-великолепно смути откакто бях 10-годишна. То беше толкова вкусно и пълно с калории“, изтъкна тя.

Дъф качи записа от поредицата в Instagram. В него тя разкрива как е накарала сина ѝ да сложи плацентата във фризера, за да може да я консумира по-късно.

Хилари призна, че е родила у дома и това решение е било добро за нея и дъщеричката ѝ. Тя разкри как се е почувствала след проплакването на бебето: „Дадоха ми я и аз се вгледах в нея. Тя размахваше ръчички около врата ми, сякаш ме прегръщаше...“.

Източник: Instagram

Много бъдещи майки благодариха на русокосата красавица за това, че е споделила своя опит с бременността и раждането.

Както вече писахме, Хилари Дъф роди дъщеря на Матю Кома. Двамата избраха името Банкс Вайолет Байър, но споделиха по-късно новината за появата на бебето. Момиченцето е второто дете на актрисата. Тя има син – Лука, който е плод на връзката ѝ с хокеиста Майк Комри.

Четете още:

Хилари Дъф роди дъщеря на Матю Кома

Хилари Дъф показа наедряло коремче

Детска радост: Хилари Дъф в Дисниленд за рождения ден

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари