IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво говори новият семеен портрет на принц Чарлз?

15 ноември 2018 08 40

Кейт и Уилям са по-сплотени от всякога, казват експерти

Източник: Chris Jackson

Източник: Chris Jackson

Вчера принц Чарлз навърши 70 години. По този повод от британския кралски двор публикуваха в социалните мрежи две негови семейни снимки. На тях той е седнал на пейка със съпругата си Камила и внуците им – принц Джордж и принцеса Шарлот. От двете им страни стоят принц Уилям и принц Хари заедно с Кейт (държаща принц Луи) и Меган.

Експерти по езика на тялото на Острова веднага анализираха фотосите, за да разкрият техните скрити чувства и амбиции.

Според Джуди Джеймс, снимките са направени по-рано. По лицата на херцога и херцогинята на Съсекс си личи, че в момента на заснемането те са знаели за това, че ще стават родители. От друга страна близостта между Уилям и съпругата му показва, че връзката между тях е много силна и процъфтява.

„Кейт намери мястото в семейството и доверието към нея се увеличи след като тя роди третото си дете и се появи Меган“, казва специалистът по езика на тялото. Според нея принц Луи е много послушно бебе и неговата майка го държи с гордо вдигната глава. По думите ѝ, тя го държи сама и това не ѝ тежи, а именно нейната изправена поза и самоувереност показват, че тя се смята за лидер сред останалите.

Източник: Chris Jackson

Принц Уилям е застанал плътно до съпругата си, което показва, че двамата мислят по един и същи начин – нещо, което сплотява връзката им, обяснява Джуди. „Той се съгласява с усмивката на жена си, но това е Кейт, която показва по-голяма независимост тук, заедно с двете ѝ най-големи деца, спокойни до баба си и дядо си“, обяснява тя.

На една от снимките се вижда, че Хари е обгърнал жена си с една ръка. Той е притиснал ръката си до нейното тяло. Това е знак, че двамата още са в ранния етап на връзката си и още са на крилете на любовта. Херцогът на Съсекс се усмихва със затворена уста на единия кадър. Има нещо досадно в това, но и изражението на Меган показва, че двамата имат да споделят някаква обща новина като вестта за наследника им. Джуди отбелязва още, че херцогинята се е отдръпнала от мъжа си на една от снимките и е леко приведена към принцеса Шарлот, което е нещо като „поглед в бъдещето“.

Сравнявайки принц Джордж и неговата сестричка, специалистът по езика на тялото посочва, че момченцето е доста по-отпуснато в сравнение със сестра си, която явно е по-своенравна. На един от кадрите той гледа дяволито, седнал на коляното на дядо си, но погледът на майка му показва, че тя е доволна от неговото поведение.

Усмивката на принц Чарлз, който държи внучето си, е признак на това, че е щастлив. Стойката му, широко отворените му крака, показват неговото положение в обществото. От друга страна леко приведената Камила се опитва да покаже, че е леко резервирана и срамежлива. Въпреки това тази позиция показва, че тя има някакво господство в семейството, нищо че не е първа цигулка. Ръцете ѝ, например, показват стратегическото ѝ мислене, но и това, че тя все още се притеснява при публични изяви“, отбелязва Джеймс пред Daily Mail.

Четете още:

Принц Хари – най-известен от семейството си сред британците

Хари откровен за помощта на баща си по време на сватбата му

Традициите, които следват бременните в британското кралско семейство

Официално е: Меган Маркъл е бременна!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари