IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян: Нямах кърма заради изневярата на Тристан

24 ноември 2018 09 00

Стресът я изкарал извън нерви

Instagram

Instagram

Стресът, на който е била подложена заради изневярата на Тристан Томсън, е основната причина за проблемите с кърменето, които Клои Кардашян е имала след раждането на дъщеричката си. Това разкри самата тя чрез свой пост в Twitter.

„Опитвах се да кърмя със седмици. За мен беше твърде болезнено, освен това нямах много мляко. Трябваше да го изпомпвам всеки път.“, признава тя.

Клои предизвика дискусия за кърменето сред своите почитателки в социалната мрежа. Много от тях ѝ обясниха, че е нормално в началото майката да среща подобни проблеми, но не бива да се отказва.

„Аз буквално опитах всичко. Лекарите дойдоха да проверят как се справям, срещнах се със специалист по кърмене, използвах помпа, пих чай, ядох специални бисквити, правих масажи... Просто не ставаше и Тру започна да губи от теглото си“, обяснява още Кардашян.

Припомняме, че баскетболистът Тристан Томсън изневери на бременната си приятелка само няколко дни преди тя да роди. В интернет се появи клип, в който се вижда как той прекарва нощта с модел в скъп хотел. Въпреки прегрешението му, Клои му прости и двамата все още живеят заедно.

Тази неделя, в поредния епизод на риалитито за семейство Кардашян, Клои коментира защо е взела решение да не се разделя с Тристан. В разговор със сестра си Ким, тя обясни, че е била отвратена от постъпката му, но никога не би си помисляла да отнеме малката Тру от баща ѝ.

Първородната дъщеричка на Клои Кардашян се появи на бял свят в средата на април тази година. Звездата избра да я кръсти Тру, което в превод от английски значи истина. По-рано полусестра ѝ Кайли Дженър роди момиченце, което нарече Сторми.

Клои Кардашян подтиква за спорт с колекция

Клои Кардашян: Не се чувствам добре далеч от дъщеря ми!

Норт Уест с подарък от $3000 за Клои Кардашян

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари