IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истински патриот: Тервел Пулев се снима с войнишка униформа

21 ноември 2018 11 40

Боксьорът участва във възстановка

Източник: Тервел Пулев/Фейсбук

Източник: Тервел Пулев/Фейсбук

Тервел Пулев облече стара войнишка униформа и хвана Балкана. Причината за новата му визия не са снимките на някой патриотичен филм, а възстановките на боевете при Сливница от Сръбско-българската война през 1885 г.

Събитието, в което боксьорът участва с удоволствие, бе организирано от Национално дружество „Традиция“, съобщи Bulgaria ON AIR.

„В наши дни войните се водят по коренно различен начин. Но е добре дори бегло да се доближим до събития от историята чрез възстановки“, написа Тервел във Фейсбук и качи снимки от патриотичната инициатива.

„Поканихме го да се включи, за да ни помогне да популяризираме събитието, както и да запали децата по идеята. Безспорно пожънахме успех“, сподели пред „България сутрин“ председателят на дружество „Традиция“ Радослав Иванов.

Преди по-малко от месец Тервел Пулев спечели първия си пояс в професионалния бокс. Той победи с ноакут Леонардо Брусезе от Италия и грабна титлата за шампион на Европейския съюз.

Още снимки на Кубрат Пулев във военна униформа вижте в нашата галерия.

Четете още:

Кубрат взе диплома, вече е висшист!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари