IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер показа стегнато тяло

21 ноември 2018 12 10

Нахъсва феновете си да спортуват

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Колко години бихте ѝ дали, ако не знаехте, че тя е на 40? Пускайки нови снимки в социалните мрежи, Никол Шерцингер за пореден път показа, че спортът е нейният ключ към перфектната фигура.

„Никога не забравяйте кои сте. Никога не е твърде късно да бъдете този, когото искате. Той е във вас“, написа тя в Instagram, където публикува няколко снимки от своите тренировки.

Любимата на Григор Димитров има за цел не само да покаже колко добре изглежда, а и да нахъса своите фенове да се движат и свалят излишните килограми. Това личи и от хаштаговете, които е сложила към публикацията си – #никоганесепредавай и #размърдайсизадника.

Изпълнителката е известна със своята страст към фитнеса и винаги е споделяла в социалните мрежи какво прави, за да бъде във форма.

„Не се лишавайте от нищо, защото в крайна сметка по-късно може да го пожелаете и да му се нахвърлите. Всичко трябва да е в умерени количества. Обичайте се и приемайте себе си такива каквито сте. Спете достатъчно. Сънят наистина е важен. И пийте много вода“, казва пред „Woman’s Health“ Шерцингер. По думите ѝ, често самата тя се нуждае от някого, който да я мотивира да тренира. Това обикновено са приятелите ѝ.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Спортът за един мире ( преди 5 години )
Нахъсва феновете си да спортуват...Ех, ако и Григор бе нахъсала да спортува...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар