IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С младо гадже: Дейвид Гета откри нова любов

21 ноември 2018 14 50

Диджеят стана на 51

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Дейвид Гета има ново гадже. Френският диджей е забелязан с екзотична красавица на плажа в Маями. По-късно таблоидите обявиха, че това е 24-годишната Джесика Ледон.

Гета и приятелката му са засечени от папараци как се забавляват припичайки се на два шезлонга. На една от снимките диджеят я целува.

Преди няколко дни музикантът качи видео в Instagram, с което благодари на всичките си приятели за страхотната изненада по случай рождения му ден. Въпреки че той не е потвърдил официално, че излиза с Джесика, в клипа се вижда, че тя го посреща в апартамента нает за партито, после го целува на масата и пляска докато той духа свещите на тортата.

По всичко личи, че диджеят, който стана на 51 години, е купонясвал до ранни зори с най-близките си хора. На клипа се виждат и танцьорки на ориенталски танци, които подгряват градуса на настроението им.

Докато французинът не публикува снимки с изкусителката, тя не се стърпя и го поздрави в Instagram за рождения ден. Посланието ѝ гласи: „Честит рожден ден, любов моя! Ти си любовта и светлината в живота на всички, особено в моя. Обичам те толкова много“.

Дейвид Гета е един от най-добре платените диджеи в света. Той живее в къща на плажа във Флорида, която струва 9,5 млн. долара. През 2014 г. той се разведе със съпругата си Кати, с която имаше 22-годишен брак. Двамата имат две деца – момиче и момче.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари