IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина и Брад готови да заровят томахавките

22 ноември 2018 10 00

Преговорите за попечителството са към своя край

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит са готови да заровят томахавките. Преговорите за попечителството на шестте им деца са към своя край, пише Daily Mail. Според негов източник, двамата са решили да изгладят отношенията си след развода, защото осъзнали, че караниците само вредят на наследниците им.

До момента актрисата настояваше децата да бъдат при нея и бившият й да ги вижда колкото се може по-малко, но според новия доклад, Пит все пак ще получи много повече в името на това те да не бъдат травмирани излишно.

Двамата все още не са подписали споразумението за попечителството, но се очаква това да стане тези дни. Следващата стъпка е да се разберат как да поделят имуществото и приходите от милиони долари.

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха на 23 август 2014 г. във Франция. Тогава двамата не са подписали предбрачен договор – нещо, което би им спестило множество главоболия сега.

На 19 септември 2016 г. актрисата подаде заявление за развод поради непреодолими различия.

Четете още:

Брад Пит ще си търси гадже, но да не е известно

Джоли преживява Пит, храни напразни надежди

Анджелина пленена от Киану Рийвс?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари