IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове скочиха на Сара Мишел Гелар заради нейна снимка

22 ноември 2018 15 50

Актрисата я качи за Деня на благодарността

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Ще си я залепя навсякъде из къщата, за да ми напомня да не преяждам в четвъртък“. Това написа в Instagram Сара Мишел Гелар и качи своя снимка по бельо, на която изглежда перфектно. 

Днес американците празнуват Деня на благодарността и всяко семейство се събира около празничната трапеза. Заради своята лакомия, актрисата е решила да се ограничава, гледайки един от любимите си кадри от фотосесия за списание „Максим“, направена през 2007 г. 

Въпреки намерението на Гелар да намекне, че в последно време си похапва и фигурата ѝ е далеч по-различна от снимката, тя бе нападната от нейните фенове заради посланието си. Много нейни последователи написаха негативни коментари под поста и я обвиниха, че насърчава американците към хранителни разстройства. 

„Вие сте публична фигура и трябва да внимавате какво публикувате. Постът ви засяга много хора, страдащи от анорексия“, „Пишейки това, не знаете ли, че може да засегнете последователите си, които имат смущения във храненето и се борят с тях?! Изтрийте този пост. Вижте къде грешите и се извинете!“, написаха потребители на социалната мрежа под снимката на звездата по бельо. 

Актрисата от „Бъфи – убийцата на вампири“ забеляза реакциите и бързо се извини, като уточни, че целта на публикацията ѝ е била съвсем друга. „Обичам Деня на благодарността и за съжаление очите ми винаги са по-големи от стомаха. Просто имам склонност да ям много. Това бе шеговито напомняне към мен“, поясни тя. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари