IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина цъфти, показа бременното коремче

22 ноември 2018 15 40

Сексологът не спира да работи

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Въпреки напредналата ѝ бременност, Наталия Кобилкина цъфти. След като в продължение на няколко месеца сексоложката качваше снимки и видеа в социалните мрежи, на които се вижда само лицето ѝ, тя най-сетне показа бременното си коремче.

„Ако като жени губим връзката с нашата женственост, ще губим и във всички други връзки“, казва Наталия, която изглежда страхотно, макар и качила някой друг килограм.

По всичко личи, че Кобилкина има лека бременност и благодарение на това продължава да работи. Само преди броени дни тя е била на парти, организирано от самата нея.

Очаква се семейният терапевт да роди през февруари. До момента тя не е коментирала пола на бебето в общественото пространство.

Наталия Кобилкина и вторият ѝ съпруг Такис Дретакис обявиха, че ще стават родители в средата на септември 2018-а. Тогава усмихнатата рускиня бе в четвъртия месец и сподели, че все още не е избрала дали ще роди в България.

Източник: Facebook

Четете още:

Кобилкина бременна в четвъртия месец

Бясно карай на червено... Кобилкина пее Ивана в метро (ВИДЕО)

Сексът в киното – вулгарен или автентичен? Според Кобилкина – еротиката липсва

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари