IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наум и Теа мечтаят за сватба в планината

26 ноември 2018 15 50

Двамата си казват „да“ през пролетта

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Наум Шопов и Теа Минкова мечтаят за приказна сватба в планината. Двамата планират щастливото събитие за пролетта на 2019 г., като то ще бъде в тесен кръг.

Дипломираният лекар и актьор разкри пред Нова тв, че му трябвали цели два месеца, за да организира предложението за брак по време на дрифт демонстрация. „Имах тази идея от доста повече време, но не се бях решил“, обясни той.

„Изненадата беше, че ще ме повозят малко, точно на рождения ми ден... Нещо имаше смут, но изобщо не съм допускала, че ще излезе с пръстен“, каза от своя страна Теа и изтъкна, че предложението на въпросното място съвсем не е случайно. „От 4-5 години сме се редили по опашки, за да гледаме първи, защото супер много обичаме и двамата“, допълни Шопов.

Наум и Теа признаха, че са заедно от над 6 години, но никога не са говорили за по-сериозни планове като сватба. „Аз много отдавна я подвеждам, че не се интересувам от брака“, разказа с усмивка актьорът и призна, че няколко дни преди рождения ден на приятелката му отишъл в бижутерския магазин, за да избере пръстен. След като купил бижуто, споделил намеренията си с тъщата и майка си, които били очаровани от решението му.

Въпреки подготовката, Шопов-младши не успял да уцели размера на пръстена. „Толкова беше голям и падаше, на следващия ден нямах търпение да отидем на корекция“, спомни си Теа.

Освен че вече е сгоден, Наум Шопов има и други изненади. Скоро той ще пусне в продажба първата си книга. Тя съдържа фитнес съвети за начинаещи и се основава на познанията му като медик и дългогодишните му тренировки в залата.

Четете още:

Наум Шопов-младши лети: Сгоди се за Теа!

Гаджето на Наум Шопов напомпа бюст

Наум Шопов щастлив с жената до себе си

По пътя на мечтата: Наум Шопов-младши взе изпита по педиатрия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари