IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър се завърна на сцената

27 ноември 2018 12 40

Бременната комедиантка излезе от болница

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Благодаря, че отново ме върна към живота, Нюарк (нещо, което никой досега не е казвал)“. Това написа Ейми Шумър в Instagram, където качи снимка от участието ѝ пред пълна зала в града. След като отсъства няколко седмици заради неразположение от бременността, комедиантката отново се качи на сцената.

„Толкова съм щастлива, че съм по-добре и ще мога да продължа турнето. Въпреки това докторите не ми дават да пътувам много из страната“, коментира още тя и се извини на част от своите почитатели, че няма да може да ги зарадва със своето шоу.

Много от последователите на 37-годишната Ейми я поздравиха под поста и ѝ пожелаха безпроблемно изкарване на останалата част от бременността.

Както писахме, на 19 ноември звездата бе приета в болница заради неразположение в началото на втория триместър. Оказа се, че тя има хиперемезис гравидарум – състояние, при което бременните имат неприятно сутрешно гадене и повръщане.

Ейми Шумър и съпругът ѝ Крис Фишър очакват първия си наследник през пролетта на 2019 г.

Четете още:

Приеха бременната Ейми Шумър в болница

Ейми Шумър показа бременното си коремче

Не може без шега: Ейми Шумър обяви, че е бременна. Вижте как...

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари