IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Усмихната и секси: Катрин Хейгъл стана на 40

27 ноември 2018 16 00

Актрисата празнува в тесен кръг

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Е, официално съм на 40 години. Знам, че си мислите, че това не ме прави щастлива, но ще призная, че съм изключително развълнувана от този факт!“. Това написа Катрин Хейгъл в Instagram по повод своя рожден ден.

Известната холивудска звезда качи няколко снимки от празненството. Тя сподели какво е чувството да остарее с една година и как е украсила дома си за празника.

„Осъзнах, че майка ми е била права: Да остаряваш е по-хубаво, отколкото хората го представят. Сега се чувствам свободна: на 40 вече пораснах достатъчно, за да оставя зад себе си несигурността си, съмненията, комплексите, от които страдах в двайсетте и трийсетте си години. Сега вече знам кои са най-силните ми страни, научих се да си прощавам и да не се съдя толкова строго. Знам, че има идея за някакво клеймо в това да си на 40. Но мисля, че всичко е до рамките, които си поставяме в главата“, написа Хейгъл.

Катрин получи множество поздравления за рождения си ден. Много почитатели на актрисата изтъкнаха под снимките, че тя изглежда страхотно. Някои мъже не пропуснаха да отбележат, че тя все още е секси русокоска.

„Не позволих едни цифри да определят това как се чувствам и как изглеждам. Тези цифри трябва да показват само крачките, които съм извървяла, опитът, който съм придобила. Ще направя всичко по силите си, за да израствам все повече, за да мога да кажа същото на 50, 60 и 70-годишна възраст“, обясни още Хейгъл.

Източник: Instagram

Четете още:

Майли Сайръс на 26, празнува с Лиъм

Г-жа Бийбър стана на 22

Дария Симеонова чукна 29

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари