IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След домашното насилие Дебора откри любовта. Чака и дете!

28 ноември 2018 10 05

Фолкпевицата била в петия месец

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фолкпевицата Дебора откри любовта на живота си и от няколко месеца води щастлив живот в Германия. Добрите новини се увеличиха с още една – тя очаква първото си дете.

За нейната бременност се носеха слухове още през лятото, а с един кадър в Instagram тя ги потвърди.

Стана ясно, че изпълнителката е в петия месец, а татко на бебето е български бизнесмен, установил се в Германия. Той се занимава със строителство, а по повод щастливата вест е подарил на любимата си пицария.

Бебето ще бъде момче, издава Дебора, макар тя да се надявала повече на момиче. Певицата е категорична, че въпреки майчинството не възнамерява да се оттегля от сцената задълго, пише „Монитор“.

Дебора влезе под светлините на прожекторите миналата година покрай участието ѝ в Big Brother. Тя си създаде образ на близка приятелка на алкохола, а след излизане от шоуто бе пребита. Тя разкри в поредица от интервюта, че е подложена на домашно насилие от своя приятел тогава, а по-късно влезе и в болница да лекува паник атаки.

Изненадващо: Фолкпевицата Дебора е бременна!

Дебора не близвала алкохол два месеца

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари