IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

18 години брак: Катрин за Майкъл и „отворената“ им връзка

30 ноември 2018 16 10

Актрисата имала дълъг разговор с децата си за сексуалните отношения

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс сподели за NBC News’ TODAY, че откровено е обсъдила със своите деца „отворената си връзка“ със съпруга ѝ Майкъл Дъглас.

49-годишната холивудска звезда и 74-годишният Дъглас имат две деца от дългогодишния си брак – 18-годишния Дилън и 15-годишната Карис, а майка им разкри, че споделя с тях сексуалните отношения между нея и баща им.

Актрисата обясни, че била принудена да проведе този разговор, след като бивша служителка обвини Майкъл, че мастурбирал пред нея преди 30 години, припомня Daily Mail. Катрин споделила, че именно този отворен брак помага на нея с Майкъл да го превърнат в романтика след почти две десетилетия заедно.

Звездата от „Маската на Зоро“ и „Клопка“ разказа и за брака си с Дъглас. „Преди всичко, съм толкова щастлива, че сме почти 20 години заедно. Това е страхотно, но мисля, че е просто невъзможно да сте с един човек в продължение на 18 години и нещата да са розови всеки ден. Те просто не са... И двамата с Майкъл имаме много открити отношения.“

Признанията на Катрин идват, след като тя разкри, че е била „опустошена“ от обвиненията в сексуален тормоз срещу съпруга ѝ.

Дъглас бе обвинен от журналистката Сюзън Броди, която твърди, че докато работила в нюйоркски офис, основан от холивудската звезда, Дъглас мастурбирал пред нея по време на техен работен разговор.

„Почувствах се унижена. Стигнах до извода, че той може да прави каквото поиска, защото е много по-влиятелен от мен“, коментира в началото на годината Броди.

Снимка: Instagram

Именно този инцидент е накарал Катрин Зита-Джоунс да събере цялото семейство и да изяснят заедно ситуацията.

„Синът ми отива в колеж“, коментира още брюнетката и поясни, че предпочита всеки да знае какво става и да няма големи изненади.

Тя също така призна, че с Майкъл „са имали възходи и падения в брака“. Двойката празнува 18-ата си година този месец.

 

Катрин Зита-Джоунс изпрати сина си в колеж

Карис Зита Дъглас: В училище ме подиграват заради баща ми

Под ножа: И Майкъл Дъглас обвинен в сексуален тормоз

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

йййййййййййййййй ( преди 5 години )
А,бащите на подигравчиите,не мастурбират ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар