IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недоспала, но щастлива: Дария Симеонова показа Макси

28 ноември 2018 15 50

Актрисата не се срамува от торбичките под очите

Източник:Facebook

Източник:Facebook

„А някой ми спи на рамото“. Това написа Дария Симеонова във Facebook. Актрисата, която в началото криеше, че е станала майка, вече показва бебето по-често на своите последователи в социалната мрежа.

Въпреки че все още не публикува фотоси с лицето на малкия Макс, тя споделя как се чувства като майка. Подобно на други жени, родили преди няколко месеца, Дария качва снимки на ръцете и крачетата на бебето си.

„Събота сутрин... а ти изглеждаш така не защото си избухвал в петък вечер“, написа актрисата под нейна снимка, на която изглежда недоспала. Много хора ѝ пожелаха търпение и здрави нерви, а тя им отговори: „Наслаждавам се, забавлявам се и съм благодарна за всеки миг! Предпочитам да се будя в този вид за сина ми, отколкото за снимки“.

Дария Симеонова роди на 30 август и бързо се върна на снимачната площадка. Наскоро тя се снима в нов филм заедно с колежките си Яна Маринова и Луиза Григорова. Въпреки новите си ангажименти, 29-годишната българка неведнъж сподели в социалната мрежа, че моментите с детенцето ѝ са най-скъпи и то е най-големият ѝ приоритет.

Източник: Facebook

Четете още:

Дария Симеонова стана майка

Дария Симеонова чукна 29

Дария Симеонова се похвали: Бременна съм!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари