IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майка на 55: Бриджит Нилсен за отглеждането на 5-месечната си дъщеря

1 декември 2018 09 00

Сега ми е по-лесно, твърди актрисата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившата съпруга на Силвестър Сталоун – Бриджит Нилсен, забременя на 54 години и роди дъщеря. Тя призна, че сега е по-лесно за нея да отгледа бебе, отколкото в по-млада възраст.

Новината за бременността предизвика доста коментари, включително и сред лекарите. Противно на всички предупреждения и страхове на свързаните с медицината, Бриджит ражда здраво момиче, което носи името Фрида. Това е първото ѝ общо дете със съпруга ѝ Матиа Деси, за когото е женена от 2006 г.

От предишни мъже тя има четирима сина. В интервю пред USA Today тя бе категорична, че сега се чувства по-уверена, отколкото когато е поела в ръце първия си син.

„Родих първото си дете на 20-годишна възраст и абсолютно не знаех какво да правя и как да го направя. Хората, разбира се, не ми вярват, но съм абсолютно убедена, че сега ми е много по-лесно да отгледам бебе“, споделя Нилсен.

„Сега съм много по-отговорна при отглеждането на дете, вече имам голям опит“, допълва тя.

Мнозина обаче все още се съмняват, че Фрида ще расте като щастливо дете, независимо от финансовите възможности на своята майка.

Нилсен стана популярна с участието си в „Роки IV“ и „Кобра“ заедно със Силвестър Сталоун, за когото се омъжи през 1985 г. Датчанката има и успешна кариера като модел, позирала е и за Playboy.

Тя е известна с бурния си личен живот. Зад гърба си има пет брака, проблеми с алкохола и наркотиците, и открито заявява афинитета си към пластичната хирургия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари