IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър влезе в болница

30 ноември 2018 12 50

Актьорът е на строга диета

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Джерард Бътлър е бил приет в болница в Доминиканската република. Той посетил чуждата страна по работа, но получил остри болки в стомаха и се наложило да потърси лекар, съобщава Daily Mail.

Шотландският актьор е забелязан в частен медицински център в Санто Доминго. Според информация на местни медии, той се оплакал на лекарите, че в началото смятал, че има обикновен стомашен дискомфорт, но болките се засилили и продължили повече от 72 часа.

В началото лекарите предполагали, че проблемът на Бътлър идва от апендицита, но изследванията му показали друго. Накрая уточнили диагнозата – дивертикулит (инфекция в червата, която налага строга диета).

Джерард Бътлър е прекарал няколко дни под наблюдение, като състоянието му вече е стабилно и скоро ще бъде изписан. Въпреки това, той ще трябва да спазва строга диета.

По-рано този месец холивудската звезда пътува до Хаити по повод благотворителна кампания. Преди това домът му в Калифорния бе опожарен от огненото бедствие там.

Домът на Джерард Бътлър изгоря

Джино и Джерард на спартански тренировки

Дженифър Анистън се връща при Джерард Бътлър?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари