IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън в Кабо за ЧРД

3 декември 2018 10 00

Джон я изненада с вечеря на плажа

Източник: Twitter

Източник: Twitter

Луксозна семейна почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико. Това получи Криси Тейгън по случай рождения си ден. На 30 ноември тя стана на 33 години и бе изненадана от съпруга си Джон Леджънд.

През уикенда моделът качи видео в Twitter, с което показва романтичната обстановка в хотела. От него се вижда, че Тейгън върви по под, обсипан с рози, а на спалнята ѝ има сърце, направено от същите цветя.

„Днес е много специален ден“, изтъкна Криси. По-късно тя се похвали, че любимият ѝ я завел на вечеря на плажа, на която тя е била само по халат.

Криси Тейгън и Джон Леджънд са женени от 2014 г. Двамата имат две деца – Луна на 2 години и Майълс, който е едва на 6 месеца.

Обзети от предпразнично настроение, миналата седмица двамата се появиха в „Легендарната Коледа“ – специално издание на телевизия NBC, в което участват и други звезди. Моделът и певецът се качиха на шейната на Дядо Коледа, пяха песни и украсяваха елхата.

Четете още:

Криси Тейгън изпрати Луна на училище

Романтика, брак на сцената – звездните двойки на наградите „Еми“

5 звезди, които заобичаха телата си след раждането

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

meri ( преди 5 години )