Мария Илиева е приключила окончателно връзката си с Георги Михайлов, който е баща на детето ѝ. Това потвърди самата тя пред бТВ и уточни, че отглежда малкия Александър сама.

През лятото певицата показа годежен пръстен и всички очакваха да мине под венчило, но по-късно се появиха слухове, че тя и приятелят ѝ не живеят заедно. „Справям се чудесно, чувствам се окрилена, че мога едновременно да работя и да бъда майка“, коментира Мария и изтъкна, че нейната майка много й помага с бебето, а когато има повече ангажименти, ползва помощта на две бавачки.

„Обичам често да анализирам себе си, обичам да си откривам грешките. Не ме е страх да погледна себе си, когато греша. Аз съм безкрайно щастлив и обичан човек“, обясни още тя.

Наскоро изпълнителката обяви, че пуска нов албум, в който ще събере най-популярните си парчета. На въпрос дали не е рано за това, тя изтъкна, че много малко нейни колеги могат да се похвалят с толкова хубави песни, които се помнят.

„Чувствам се реализирана. Това ми дава достатъчно спокойствие и свобода да правя изборите в живота ми, които смятам за правилни“, каза Илиева, чийто син ще стане на 1 годинка в края на януари.

Певицата коментира и обвиненията на Атанас Колев (за когото се говори, че е едно от бившите ѝ гаджета, че тя е изтрила всичките му песни от интернет. По думите ѝ, той не е спазил уговорката и накрая отказал да подпише договор с нейната звукозаписна компания. Затова екипът ѝ решил да премахне общите им парчета. „Инвестицията ни в Колев няма как да бъде възвърната“, отсече изпълнителката.

Четете още:

Мария Илиева сподели първи кадър с бебето

Мария Илиева с годежен пръстен?

Мария Илиева и Георги живеят разделени, но бил чуден баща