IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова бременна?

4 декември 2018 11 50

Закъснението на цикъла й стана обществено достояние

Източник: Нова тв

Източник: Нова тв

Бременна ли е Златка Райкова? Този въпрос си зададоха снощи съквартирантите в къщата, след като Big Brother обяви пред всички, че плеймейтката е поискала да си направи тест за бременност. Така закъснението на цикъла ѝ с 4 дни стана достояние на цяла България.

След като половинката на Благой Георгиев получи дългоочакваните тестове за бременност в изповедалнята, тя веднага отиде в тоалетната, за да ги използва. „Сигурно е от стрес“, каза тя и изтъкна, че е помолила за конфиденциалност.

„Отивай, това са хубави работи“, каза Станимир Гъмов и заедно със съквартирантите започна да обсъжда, че е нормално двойката да иска деца.

„Скофтих работата“, каза от тоалетната Златка, а жените се втурнаха да ѝ помагат. Те ѝ прочетоха надълго и нашироко ръководството за употреба, тъй като дали заради съквартирантите или заради това, че преди не е ползвала подобни тестове, приятелката на Благо не бе сигурна дали е уринирала на правилното място.

След като Димитрова сподели, че първият тест най-вероятно е невалиден, Албена Вулева, Джулиана Гани и Никита Джонсън я насърчиха да пие вода и да пробва с друг тест след известно време.

Докато жените бяха в тоалетната, мъжете бяха в трепетно очакване в хола на къщата. Новината, че Златка може да е бременна провокира дискусия. Гъмов сподели личен опит за зачеването на деца, а Лош МС коментира, че винаги е бил готов да стане баща. От друга страна Благой стоеше срещу тях и се чудеше какво да каже.

„Златка не е получавала пръстен само в „Бразди“, „Де да беше така, напиваш се с вода и о, чудо, бременна съм ...“, написаха много зрители в социалните мрежи и изразиха съмнения, че притесненията на красавицата са просто сценарий.

Припомняме, че още преди Златка и Благо да влязат в риалити формата, се заговори, че русокоската е бременна. По-късно тя отрече информацията в ефир, но уточни, че би искала да роди дете на Георгиев. Той от своя страна ѝ е приготвил годежен пръстен.

Четете още:

Джизъса крие годежен пръстен за Златка

Бившият на Златка: Благодаря на Благой, че ме отърва

Бедствие на седмицата: Златка Райкова и Благой

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Zent ( преди 4 години )
По вероятно е благо да е забременял, ако е срещнал бащата на есмер скоро.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар