IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Веселин Плачков показа малката Екатерина

6 декември 2018 15 20

Актьорът качи цял албум снимки във Фейсбук

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Семейство Плачкови“. Така се казва новият албум от снимки в профила на Веселин Плачков във Фейсбук. Няколко месеца след раждането на втората му дъщеричка, той показа нейни снимки.

Веселин е качил фотос на приятелката си Мариана Попова, с която отскоро е сгоден. На него тя държи детенцето им Екатерина.

„Като икона! Прекрасни! Благословения!, написа негова приятелка под снимката.

В албума си Плачков е събрал щастливи мигове с най-близките си хора. Освен кадри с певицата, той е сложил още с каките на бебето – неговата дъщеричка и тази на Мариана, които са от предишните им връзки.

Припомняме, че Мариана Попова роди дете на Плачков на 20 септември, когато той бе в къщата на Big Brother. За щастие, екипът на формата го пусна, за да бъде с нея в болницата.

„Искам сърдечно да благодаря на всички добри хора, които споделиха истинска обич с нас! Горда съм, че има толкова добри хора и вярата и надеждата са в мен! Бъдете здрави!“, написа след раждането щастливата майка.

Източник: Facebook

Мариана Попова дари с дъщеря Плачков

Плачков излиза от VIP Brother, Мариана Попова ражда днес

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари