IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас – сред най-търсените звезди от мъжки пол в Индия

7 декември 2018 06 30

Певецът си взе индийка за съпруга

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Откакто Ник Джонас започна да излиза с Приянка Чопра, а преди дни се ожени за нея, той стана сред най-търсените звезди от мъжки пол в интернет пространството в Индия. Това съобщава Times и уточнява, че интересът към певеца рязко се е увеличил.

В момента актьорът Салман Кан заема първо място в класацията. След него са Ник, Камал Хасан, Акшай Кумар, Ирфан Хан и Джъстин Бийбър, които също се радват на голям интерес сред индийците.

Сватбата на Ник Джонас и Приянка Чопра, която продължи 3 дни, се прочу в цял свят. Тя бе мултинационална, като съчета християнските и индийски традиции и обичаи.

Във вторник младото семейство направи специален следсватбен прием в Ню Делхи, на който бе поканен премиерът на Индиш Нарендра Моди.

Докато Ник и Приянка все още приемат поздрави за сватбата, звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър, която излиза с брата на певеца, сподели в социалните мрежи, че отношенията между актрисата и изпълнителя са фалшиви. Тя коментира, че церемонията им е била отвратителна.

Четете още:

Приянка стана г-жа Джонас

Подарък от свекървата: Приянка с обеци за 80 000 долара

Сватбата на Приянка и Ник – в двореца Умайд Бхаван

Приянка празнува моминското си парти в „булчински“ стайлинг

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари