След като медиите не спират да коментират облеклото на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, и принц Уилям реши да оцени тоалета на съпругата си. Херцогът на Кеймбридж се пошегува, че съпругата му се е облякла като коледно дърво. Това стана по време на посещение на кралското семейство на британската авиобаза в Кипър, предава Daily Mail.

36-годишната херцогиня на Кеймбридж се появи пред аудиторията в костюм със зелено сако и бяла блуза. „Моята съпруга се маскира като дърво“, заяви принц Уилям по време на фотосесия с военнослужещите. Явно тази шега се хареса и на Кейт, защото видимо настроението на кралското семейство изглеждаше приповдигнато и по време на снимките.

Гордите родители споделяха лични истории за децата си и Уилям сподели с пилотите: „Казах на Джордж тази сутрин, че днес ще видим пилотите и той заяви: „Ако видиш хеликоптер, можеш ли да направиш снимка?“.

Ден по-рано Уилям и Кейт бяха домакини на Коледно парти в двореца Кенсингтън, където раздадоха подаръци на децата на британски военнослужещи, които ще изкарат празниците далеч от дома.