Съпругът на холивудската звезда Никол Кидман – певецът Кийт Ърбан не обичал да бъде разпознаван в хотелите и за да запази анонимността си, предпочитал да се записва с фалшиво име, пише Контактмюзик.

Звездата използвал името Пит Търман. Кидман обясни откъде идва този псевдоним. По думите ѝ, когато бил начинаещ певец при гастрола му на едно голямо изложение в Минеаполис в САЩ, водещият по погрешка го представил така „Дами и господа, а сега посрещнете с ръкопляскания Пит Търман!“

Този сгрешен анонс останал дълги години в паметта на Ърбан и той използвал името, когато искал да прикрие своето. Кънтри певецът гостува в популярното австралийско предаване „Шоуто на Кейт, Тим и Марти“.

Ърбан довери, че когато бил дете на 10 години, цялата им къща изгоряла и семейството му загубило имуществото си. „Знам какво е да останеш без покрив над главата! Слава Богу никой от нас не пострада“.

Ърбан направи препратка и към горските пожари, обхванали щата Калифорния, като се възхити от начина, по който обикновените хора помагат на пострадалите.