IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сватбата: Приянка смени името си в социалните мрежи

10 декември 2018 14 18

Вече е Чопра-Джонас

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Приянка Чопра смени името си в социалните мрежи. Седмица след невероятната ѝ сватба в Индия, тя вече е Чопра-Джонас.

Промяната зарадва нейните фенове, а медиите гръмнаха, че това е само поредното доказателство, че любовта между нея и Ник Джонас е истинска.

„Начинът, по който той я гледа, е истинско доказателство, че я обича“, „Колко щастливи са на снимките“, „Тя е невероятна и със сигурност любовта между тях е много силна“, написаха последователи на актрисата под нейни снимки от сватбата.

Припомняме, че 36-годишната Приянка Чопра и с 10-години по-младият Ник Джонас сключиха брак на 1 декември. Много звезди от техния ранг крият личния си живот и не позволяват да ги снимат, но те решиха да покажат снимки от сватбата си още на самия ден. По-късно дадоха интервю за списание „People“, на чиято корица се появиха. Изданието бе и единственото, което имаше право да снима част от церемониите.

Докато младото семейство още получава поздравления, организацията за защита на животните PETA го обвини в нехуманно отношение към животните. Негови представители обявиха в социалните мрежи, че Ник и съпругата му са яздили коне и слонове по време на един от традиционните обичаи, като животните са контролирани с остри приспособления, което е недопустимо.

Четете още:

Завинаги: Индийската приказка на Приянка и Ник

Ник Джонас – сред най-търсените звезди от мъжки пол в Индия

Подарък от свекървата: Приянка с обеци за 80 000 долара

Приянка стана г-жа Джонас

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари