IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Wosh MC надви любовта на Благо и Златка, стана №1 в Big Brother

11 декември 2018 06 40

Джулиана Гани стана негова подгласничка в шоуто

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Wosh MC стана големият победител в Big Brother в конкуренцията на Никита, Гъмов, Джулиана Гани, Благой и Златка.

Преди финалните елиминации съквартирантите излязоха да попеят в дует с популярни български изпълнители. Гъмов пя заедно с Любо Киров, Никита направи дует с Емануела, Джули застана на сцената с Анелия, Скандау пяха с Wosh MC, а Златка и Благой изпълниха песен с Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

Поддръжниците на футболиста и плеймейтката проглушиха ушите на страничните наблюдатели, че любовта трябва да победи, но в крайна сметка тандемът се класира на пето място. Соченият за фаворит – Станимир Гъмов пък се изниза от къщата четвърти и така повтори класирането от предишното си участие. Все пак той ще се запомни като душата на компанията в къщата в Нови хан.

Най-мразената съквартирантка – Никита, се нареди на трето място. В студиото я подкрепяше нейния мъж Борислав, който продължи нейната линия и нападаше почти всички останали участници.

В крайна сметка за голямата награда останаха да се борят Wosh MC и Джулиана Гани. Силиконката бе определяна като най-добрия човек в къщата. Най-често срещаните епитети за нея бяха „миличка“ и „добричка“, а нейният защитник Любен Дилов-син ни убеждаваше и в нейната красота. Всъщност, комплиментите за нейната добрина идваха най-често от самата нея, но пък трябва да ѝ се признае, че успя да ги наложи като някаква непоклатима истина.

Победителят можеше да е само един и зрителите избраха това да е Wosh MC. Стефан беше много развълнуван и се разплака в къщата, благодари на всички за подкрепата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари