IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове се зарадваха: Активираха профила на Меган в Instagram

20 декември 2018 09 50

Снимките й бяха активни за няколко минути

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Фенове на Меган Маркъл и британското кралско семейство, ползващи Instagram, бяха приятно изненадани във вторник. Рано сутринта, акаунтът на херцогинята бе активиран и хиляди потребители на социалната мрежа влязоха да го разглеждат.

За съжаление, хората установиха, че Маркъл не е качвала нищо от месеци.

Всички снимки и клипове на съпругата на принц Хари можеха да бъдат разгледани за няколко минути. През това време много хора си припомниха как е изглеждала херцогинята преди да стане кралска особа и какво е споделяла в профила си.

По обяд профилът на Меган бе премахнат и на екрана на всеки, който го търсеше, се изписваше надпис, че той е недостъпен поради технически причини.

След като Меган Маркъл и принц Хари обявиха официално, че са сгодени, тя трябваше да се запознае с кралския етикет и да спре да използва социалните мрежи. В момента нейни снимки се появяват в Twitter, Instagram и Facebook, но те са в официалните профили на британския кралски двор.

Четете още:

Специалисти разкриха защо Меган постоянно се държи за корема

Серина към Меган Маркъл: Стига си била мила!

След сватбата с Хари: Как се промени Меган Маркъл?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари