IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щрак! Звездите с най-популярни селфита през 2018 г.

29 декември 2018 13 00

Вижте кои знаменитости „превъртяха“ социалната мрежа

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

И през тази година звездите използваха социалните мрежи, за да увеличат популярността си, да поддържат връзка със своите фенове и негласно да водят битка за най-популярна личност с милиони последователи. Естествено, тези последователи бяха атакувани с хиляди селфита в борбата за нови абонати, харесвания и коментари.

За знаменитостите това е индикатор не само за слава, но и за печелене на пари. Кои обаче бяха най-харесваните селфита за 2018-а в Instagram? За някои може да бъде изненада, но най-много сърчица са получили на пръв поглед обикновени кадри.

Номер едно е селфи на Селена Гомес, което оглавява класацията с над 9 милиона лайка. Певицата преживя доста върхове и спадове през годината, бори се със здравословни проблеми, но във всеки един момент имаше подкрепата и любовта на своята армия от фенове.

Неин подгласник е футболната звезда Кристиано Роналдо. Той често споделя снимки със своето семейство, но е получил 8,8 милиона харесвания на самостоятелно селфи. Спортният му хъс по всяка вероятност го прави недоволен, че е на второ място, но не му достигат 200 000 сърчица, за да стъпи на върха.

Бившето гадже на Селена и настоящ съпруг на Хейли Болдуин – Джъстин Бийбър, заема почетното трето място в тази класация. Негово селфи е получило 7 милиона харесвания, но трябва да се отбележи, че той е далеч от лидерите, които го изпреварват с 2 милиона лайка. Бийбър имаше определено бурна година – раздели се със Селена, а в разгара на лятото се сгоди за Хейли. През септември излязоха информации, че двамата са сключили таен брак, а тайната бе разкрита от чичото Алек Болдуин. Преди месец пък Хейли вече фигурира в социалните мрежи с фамилия Бийбър.

Ариана Гранде пък е получила 6,6 милиона харесвания на селфи от банята. Тя позира пред огледалото по дънки и розов пух, което видимо е разпалило фантазията на нейните почитатели.

В класацията следват Риана и Ким Кардашян, които са събрали по 4 милиона лайка. Трябва да се отбележи обаче, че двата кадъра са доста различни – този на Ким носи и нотка еротика, докато Рири изпраща въображаема целувка.

Кайли Дженър е събрала 3,5 милиона харесвания на най-обикновено селфи, докато горещ кадър на Джей Ло завършва подреждането с „едва“ 2,1 милиона сърчица.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари