IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подаръци и уют: Как изкараха родните звезди по Коледа?

27 декември 2018 13 00

Стерилизатор за Дани Петканов, пиано за Джена

Източник: Facebook

Източник: Facebook

В края на декември някои от родните звезди намалиха ангажиментите си, за да прекарат повече време със семейството. Както всяка година, много от тях не пропуснаха да се похвалят с коледната украса, подаръците, празнични трапези или да направят своята равносметка за 2018-а.

Ето какво споделиха някои актьори и певци в социалните мрежи по Коледа:

„На Коледа стават чудеса... Пожелайте си нещо“. Това написа Преслава във Фейсбук и качи снимка със своята дъщеричка. Певицата сподели с почитателите си, че тази година празниците са по-вълнуващи, защото те са първите с малката Паола.

„Дани се върнаааааа!!! Вече официално съм в коледно настроение! Юпииииии...“, коментира Александра Богданска-Петканова, чийто любим Дани бе за няколко дни на Хаваите. Заради напредналата ѝ бременност, той пътува сам.

„Александра обеща да ми купи ново колело за Коледа. Но вместо него реши да ме сюрпризира и ми подари стерилизатор за бебешки прибори. Благодаря за приятната изненада, по-щастлив не мога да бъда“, коментира от своя страна тв водещият, който през новата година ще стане татко на момче.

„Весела Коледа от бъдещото семейство Шопови“, написа актьорът Наум Шопов-младши във Фейсбук и попита последователите си кой е любимият им подарък от всички, получени за Коледа.

„Коледа е! Да ни е честита! С всяка изминала година, все повече се убеждавам, че само това да сме здрави е важно. И като казвам „здрави“, не говоря само за физическото здраве, а и за това, което е в душата ни, в сърцето ни, в мислите ни. Пожелавам ни повече смирение, повече състрадание, истинност. Да се научим да оценяваме, преди да сме загубили, да се научим да обичаме, без да изискваме, преди всичко – ДА БЪДЕМ ДОБРИ! Весел празник!“, написа Луиза Григорова-Макариев и качи няколко снимки, на които пие вино до камината.

„Коледа в планината! Студено и красиво!, написа от Родопите Цвети Пиронкова и публикува няколко фотоса от покритата със сняг планина.

„Толкова се вълнувам, че споделих с вас, именно на Коледа, премиерата на новата ми песен #Героите и разбира се, най-хубавия ми подарък тази година – малкото чудо, което расте в мен“, сподели от своя страна певицата Поли Генова, която за поредна година бе част от „Българската Коледа“.

„Моят Коледен подарък е вече тук. Благодаря ти, любов моя, че отново имам пиано. Моето приятелче от детските години, но този път бяло“, гласи статусът на Джена, която бе приятно изненадана от своя съпруг за Коледа.

Вместо да качи снимка по мускули, както обикновено Азис сподели с феновете си във Фейсбук, че е изгорил част от гозбите за Бъдни вечер. И написа: „Когато си мислиш, че нищо не може да ти загори, щото си номер едно готвач. Останахме си гладни за Коледа“.

„Снощи, в „Българската Коледа“, заедно събрахме над 2 милиона лева в подкрепа на българските деца с тежки увреждания. Към момента са изпратени над 560 000 дарителски SMS на номер 1117 и гласови обаждания на 0900 1117. Благодаря ви от цялото си сърце, че превръщате този светъл празник в истинско вълшебство за хората в нужда“, се казва в поста на Михаела Филева, която заедно с Графа пя за „Българската Коледа“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )