IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана почете своя фенка, починала от рак

28 декември 2018 10 00

Певицата изля мъката си в Instagram

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Тази Коледа загубихме един красив по дух човек, който беше като стълб, даващ ни сила. По-голямата част от нашето приятелство прекарахме в болницата или в лекарския кабинет. Тази снимка е отпреди няколко месеца, когато тя ме погледна и каза: Ри, ракът се е върнал отново. Никога няма да забравя страха в очите ѝ в този ден“. Това написа Риана в Instagram. Певицата сподели с последователите си, че е загубила една от най-големите си фенки и приятелки.

Изпълнителката разкри, че е познавала младото момиче на име Мония само от юни, но бързо се сприятелила с него. То идвало на голяма част от концертите ѝ, въпреки че понякога не се чувствало добре. Наскоро й споделило, че има напреднала форма на рак и едва ли ще оздравее.

„Никога няма да те забравя! Обичам те, мой ангел. Лети в мир“, написа още Риана.

По информация на британски медии, певицата най-вероятно ще напише песен в памет на Мония, която слушала нейната музика през 90% от престоя си в болницата и не спирала да я възхвалява.

Четете още:

Сексапил и екзотика: Риана по бельо

Риана забрани на Тръмп да ползва музиката ѝ


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари