IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Wosh MC без гадже, разделил се с Мария

28 декември 2018 15 40

Двамата скъсали преди Big Brother

Wosh MC без гадже, разделил се с Мария

Победителят в последното издание на шоуто Big Brother – Wosh MC, е преминал в редиците на ергените. Музикантът се разделил с гаджето си Мария още преди шоуто, независимо че тя се появи в студиото като негов защитник.

В предаването приятелката му Мария заяви, че основен проблем във връзката им е възрастовата разлика. А Wosh сега допълва: „Заради този проблем с нея вече не сме гаджета, но сме си много добри приятели. Това са нормални неща. Поддържаме контакт всеки ден, обичаме се чисто приятелски и се надяваме на нещо по-добро“.

Случило се е преди влизането му в Къщата, но той се надявал, че нещо може да се промени.

„Сълзите ми вътре бяха насочени към нея, защото тя ми е най-близкият човек. Дори и да сме с други хора, Мария ще си остане най-близката ми. Основната ми липса беше тя. Към нея се обръщам, когато имам проблем. Тя е целият ми свят“, откровен е музикантът.

На въпроса дали е готов да се впусне в нова връзка, Wosh отговаря, че е, стига да има любов. От 15 години е готов да стане баща, но хората покрай него не му вярват. Но и не бърза, тъй като това не зависи само от него.

„Между другото, получавал съм предложения от две момичета да им направя деца и те щели да си ги гледат. Казват ми, че съм най-великият човек на света и искат дете от мен. Страшно шантаво, нали? Но е истина…“, разказва още Wosh.

Wosh MC надви любовта на Благо и Златка, стана №1 в Big Brother

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари